מה אוכלים היום?

מתכון לרטטוי - תבשיל ירקות צבעוני ומהיר

אין זמן למנות מופת אבל אתם לא מוותרים על ארוחה מבושלת? הנה הפתרון: מתכון לרטטוי - שזה בסך הכל תבשיל ירקות צבעוני ומהיר הכנה מחבל פרובאנס בצרפת (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
רטטוי - תבשיל ירקות צבעוני ומהיר (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 חציל
  • 2 קישואים מוצקים
  • 2 עגבניות
  • 1 בצל גדול
  • 1 כף גדושה רסק עגבניות
  • 3 כפות שמן
  • מלח ופלפל שחור

אופן הכנת רטטוי:

1. חותכים לקוביות את החצילים, הקישואים, העגבניות וקוצצים את הבצלים.

2. מחממים את השמן בסיר עמוק בעל קוטר קטן ומטגנים בו את הבצל עד להזהבה.

3. מוסיפים את קוביות החציל והקישואים, ומאדים יחד במשך 2 דקות.

4. מוסיפים את העגבניות והרסק, מתבלים במלח ומעט פלפל שחור ומערבבים. אם התבשיל סמיך מדי, ניתן להוסיף חצי כוס מים.

5. מערבבים את הירקות, ומבשלים במשך 20 דקות על אש נמוכה.

איך מגישים? עם אורז לבן, עם קציצות, עם שניצלים (בימים הלחוצים של פסח, גם שניצל סויה לגיטימי לחלוטין).

ואם בא לכם לשדרג את העסק לדרגת סנדוויץ' עסיסי, מרחו מעט מיונז על פרוסת לחם, הניחו בנדיבות מתערובת הרטטוי, אפשר להוסיף רוטב חריף או סחוג וסגרו עם פרוסת לחם נוספת.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר