מתכונים לפסח 2016

מתכון לפטריות ממולאות בסלט ביצים ואגוזים לחג הפסח

אגב, המילוי יכול להפוך בקלות לסלט טעים בפני עצמו. מתכון לפטריות ממולאות בסלט ביצים ואגוזים - מנת פתיחה לחג הפסח. הכנה מהירה ופשוטה ללא צורך בבישול או אפייה (מתכונים לפסח, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
פטריות במילוי אלגנטי של ביצים ואגוזים (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 8-10 פטריות שמפיניון גדולות
  • 5 ביצים קשות
  • 3 כפות אגוזי מלך גרוסים
  • 1 בצל לבן
  • 2 ענפי בצל ירוק
  • 4 כפות מיונז ביתי*
  • 1/4 כפית מלח

אפן הכנת פטריות ממולאות:

*כך תכינו מיונז ביתי טעים בקלות

1. קוצצים דק את הבצל ומטגנים עד להזהבה. מסירים מהאש ומניחים בצד לצינון.

2. מגרדים את הביצים על הצד הדק של הפומפייה לקערה או חותכים לקוביות קטנות מאוד.

3. קוצצים את הבצל הירוק ומוסיפים לקערת הביצים יחד עם האגוזים הגרוסים, הבצל המטוגן והמיונז. מתבלים במלח ומערבבים היטב.

4. חותכים את הרגל לפטריות ובעזרת כף ממלאים אותן בנדיבות בסלט הביצים והאגוזים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר