מתכונים לפסח 2016

מתכון לחזרת סלק מתקתקה בחריפות מעודנת

סלט פוטוגני ששולחן הפסח לא שלם בלעדיו: מתכון לחזרת סלק מתקתקה בחריפות מעודנת בגרסה ביתית קלה וטעימה (מתכונים לפסח, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 3 סלקים
  • 1 שורש חזרת
  • 2 כפות סוכר
  • 2 כפות מיץ לימון

אופן הכנת חזרת סלק:

1. מקלפים את הסלקים, ומבשלים אותם בסיר מלא מים עד לריכוך.

2. מגרדים בצד הדק של הפומפייה את הסלק ושורש החזרת ומערבבים בקערה.

3. מתבלים בסוכר ולימון ומערבבים.

4. שומרים במקרר בכלי אטום למשך כמה שעות, כדי שהטעמים יתאחדו. לפני ההגשה, טועמים שוב ומתקנים תיבול.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר