מתכונים לפסח 2016

מתכון לממרח כבד עם ערמונים ושקדים כשר לפסח

איך אתם אוהבים את המצה שלכם? מתכון לממרח כבד עם ערמונים ושקדים מתוק שטעים לצד ריבה ביתית ומצות חתוכות לרצועות - הגשה קלאסית ויפה לאירוח בחול המועד (מתכונים לפסח, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
ממרח כבד עם ערמונים ושקדים כשר לפסח (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 400 גרם כבד עוף צלוי
  • 2 כפות סוכר חום
  • 1 חבילת ערמונים בוואקום
  • 100 שקדים
  • 1 בצל
  • 2 כפות מיונז ביתי
  • מלח ופלפל שחור

אופן הכנת ממרח כבד עשיר:

1. קוצצים את הבצל ומטגנים עד לקבלת גוון זהוב-שחום.

2. במעבד מזון, טוחנים יחד את כל המרכיבים (מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם) למחית אחידה.

3. מעבירים את המחית לכלי אטום ומכניסים למקרר למשך שעתיים לפחות.

מגישים לצד ריבה ביתית ומצות או כמנת פתיחה בסעודת החג.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר