מתכון לדייסת שיבולת שועל עם קינמון ואגוזים

הרעיון פשוט: מכינים הכל בלילה שלפני, מכניסים למקרר ואוכלים למחרת, ולפני שאתם תוהים כמה מוזר זה לאכול דייסת קווקר קרה, כדאי שתנסו. זה מעולה. מתכון לדייסת שיבולת שועל עם קינמון ואגוזים (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1/3 1 כוסות יוגורט יווני - 2% שומן
  • 1/3 1 כוסות שיבולת שועל (קווקר)
  • 1/3 1 כוסות + 2 כפות חלב
  • 1 כפית תמצית וניל
  • מלח
  • 1 כפית אבקת קינמון
  • 2 כפות גבינת שמנת, רכה
  • 1 כף סוכר חום
  • 1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים (לא חובה)

אופן ההכנה:

ציוד נדרש: 3 צנצנות זכוכית אטומות

1. מניחים את 3 הצנצנות פתוחות ומתחילים לעבוד: בכל צנצנת מניחים 1/3 כוס יוגורט, 1/3 כוס שיבולת שועל ו-1/3 כוס חלב. מוסיפים לכל צנצנת 1/8 כפית תמצית וניל, 1/8 כפית קינמון וקמצוץ מלח ומערבבים.

2. בכלי נפרד, מערבבים את גבינת השמנת יחד עם הסוכר החום והקינמון שנותר, ומוסיפים מעט חלב לדילול. מעבירים לשקית ניילון, ודוחפים את התערובת לאחת מפינות השקית. גוזרים את הפינה ומזלפים 'מערבולת' על כל צנצנת.

3. מכסים את הצנצנות ומעבירים למקרר למשך הלילה.

4. פותחים, מוסיפים את האגוזים ואוכלים בהנאה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר