ארוחה מהירה

מתכון לאבוקדו במילוי סלט טונה

ארוחת צהריים מהירה או נשנוש קליל וטעים לסוף היום. מתכון לאבוקדו במילוי סלט טונה מלא בריאות שאתם חייבים להכין • מדריך וידאו שלב אחרי שלב (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 4 אבוקדו, חצויים מגולענים
  • 127 גרם טונה בשמן, מסוננת
  • 1 גמבה
  • 1 פלפל חלפיניו (לא חובה)
  • 1 כוס עלי כוסברה קצוצים גס
  • מיץ מליים או לימון קטן אחד
  • מלח ופלפל שחור

אופן הכנת אבוקדו במילוי סלט טונה:

1. בעזרת כף, מוציאים החוצה את תוכו של האבוקדו - אך לא את הכל, לקערת ערבוב גדולה. מועכים במזלג.

2. קוצצים את הגמבה ופלפל החלפיניו ומוסיפים לקערה, יחד עם הטונה והכוסברה. מזלפים מעל את מיץ הליים או הלימון ומערבבים היטב.

2. מחלקים את סלט הטונה בין חצאי האבוקדו, מתבלים במלח ופלפל ואוכלים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר