משהו מתוק

מתכון לעוגיות שיבולת שועל (קוואקר) מתוקות ללא אפייה

וכן, הן בריאות יותר. חטיף ביתי ממכר שאי אפשר להפסיק לנשנש שמכינים בקלות ובמהירות מחומרים זמינים ופשוטים, והתוצאה? אדירה. מתכון לעוגיות שיבולת שועל מתוקות ללא אפייה (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1/2 כוס (125 גרם) חמאת בוטנים טבעית
  • 1 בננה בשלה קטנה, מעוכה למחית
  • 5 כפות דבש
  • 3 כפות אבקת קקאו לא ממותקת
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1/4 כוס חלב (או חלב שקדים לא ממותק לגרסת הפרווה)
  • 3 כוסות (240 גרם) שיבולת שועל אינסטנט - קוואקר
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/3 כוס שוקולד צ'יפס מיני (לא חובה)

אופן הכנת עוגיות שיבולת שועל מתוקות:

10-12 עוגיות

1. בסיר קטן על אש בינונית, מבשלים יחד את חמאת הבוטנים ומחית הבננה במשך כ-2 דקות, עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה. מעבירים לקערה.

2. מוסיפים את שאר המרכיבים, חוץ מהשוקולד-צ'יפס, ומערבבים היטב עד ששיבולת השועל מצופה באופן שווה.

3. לוקחים 2 כפות מהתערובת, ומסדרים לעוגייה עגולה בתבנית מרופדת בנייר אפייה. חוזרים על הפעולה עד לקבלת 10-12 עוגיות, ואם רוצים מניחים במרכזן שוקולד צ'יפס אחד.

4. מעבירים למקרר למשך שעתיים לפחות להתייצבות. לחלופין, ניתן להקפיא במשך 30 דקות ולהעביר למקרר ל-45 דקות נוספות.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר