מה אוכלים היום?

מתכון לקציצות בשר בסגנון אסיאתי

עיגולים עסיסיים מבושלים ברוטב עסיסי לא פחות שיזכירו לכם אוכל אסיאתי עשוי היטב, למרות שההכנה שלהם פשוטה ומהירה. מתכון לקציצות בשר בסגנון אסיאתי (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיבינוני
בשרי

רכיבים

  • לקציצות:
  • 500 גרם בשר בקר טחון
  • 6 שיני שום, קצוצות
  • 4 ענפי בצל ירוק, קצוצים דק
  • 1/2 כפית ג'ינג'ר יבש
  • 1/2 כפית שבבי צ'ילי
  • 1 ביצה
  • 4 כפות פירורי לחם
  • מלח
  • לרוטב:
  • 2 בצלים גדולים, פרוסים לטבעות
  • 500 גרם שעועית ירוקה טריה
  • 3 כפות רוטב סויה
  • מעט ג'ינג'ר
  • 4 כפות שמן
  • מלח ופלפל שחור

אופן הכנת קציצות בשר בסגנון אסיאתי:

1. בקערה גדולה, מערבבים יחד את כל מרכיבי הקציצות לעיסה אחידה (אל תפחדו ללוש בידיים), ומשאירים בצד למנוחה וספיגת טעמים במשך 30 דקות לפחות.

הכנת הרוטב:

2. שוטפים היטב את השעועית, מסירים את הקצוות וחותכים לצינורות באורך 4 ס"מ.

3. בסיר רחב, מחממים את השמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.

4. מוסיפים לסיר את השעועית ורוטב הסויה, יוצקים מעל 4 כוסות מים, מתבלים בג'ינג'ר, מלח ופלפל שחור לפי הטעם, ומביאים לרתיחה על אש בינונית.

רגע האיחוד:

5. יוצרים מהעיסה קציצות עגולות בגודל שווה, ומורידים בזהירות לרוטב החם. מכסים את הסיר ומבשלים במשך 30 דקות.

מגישים עם אורז לבן, פתיתים ואפילו פסטה ומוסיפים סלט ירוק טרי.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר