Home Made

אתם יכולים להכין לגמרי בעצמכם חטיף צ'יפס פריך

צ'יפס הוא אחד החטיפים האהובים בעולם. אז למה שלא תכינו אותו בעצמכם ותחסכו מהגוף קלוריות וחומרים מזיקים? מתכון לחטיף צ'יפס פריך ביתי אפוי בתנור (מתכונים, אוכל)

זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 3 תפוחי אדמה אדומים בינוניים, קלופים
  • מלח ופלפל שחור טחון טרי
  • 1-2 כפות שמן

אופן הכנת חטיף צ'יפס פריך:

1. מחממים את התנור ל-230 מעלות, ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2. פורסים את תפוחי האדמה לעיגולים דקים ככל האפשר.

3. מרתיחים סיר מלא במים, מוסיפים את עיגולי תפוחי האדמה למים הרותחים, ומבשלים במשך 3-5 דקות. מוציאים ומסננים היטב.

4. בקערה, מערבבים את תפוחי האדמה עם השמן, ומתבלים במלח, פלפל שחור. ניתן להוסיף גם תבלינים כמו שום, בזיליקום ואורגנו.

5. מסדרים בתבנית את פרוסות תפוחי האדמה בשכבה אחת צפופה, ואופים במשך כ-15 דקות, עד להזהבה טובה. מקלפים בעדינות את תפוחי האדמה מהנייר, מניחים על רשת לצינון מלא ומגישים.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

3
ממממינננמ
ללא שם
2
לייבש לחלוטין על גבי נייר מגבת לטבל ב 2 כפות שמן ותבלינים (ל 4 תפו"דים), לשמן נייר אפיה בעוד 2 כפות שמן ולאפות. לצנן לחלוטין. יוצא כמו חטיף קנוי.
ראיתי מתכון
1
טעיייייייייייייייייייייי
אפרת
אני שמה במקרו ל-10 דק' ויוצא מעדן
לולי

עוד בתוספות וירקות: