לכבוד שבת

מתכון לסביצ'ה סלמון דרום אמריקאי

הרמוניית טעמים יש בכל מנה, אבל כאן היא מורגשת במיוחד. מתכון לסביצ'ה סלמון - דג כבוש עם ירקות, ברוטב חמצמץ מרענן. מושלם לשבת של שמש (מתכונים לשבת, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
סביצ'ה סלמון דרום אמריקאי (צילום: shutterstock)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 500 פילה סלמון טרי ללא עור ועצמות
  • 1 כפית סוכר
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 פלפל צ'ילי אדום חריף קטן, קצוץ דק
  • 1/4 כוס מיץ לימון טרי
  • קמצוץ פלפל שחור טחון טרי
  • 1/4 כפית כמון
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1 שן שום, כתושה
  • 1/2 בצל סגול קטן, פרוס דק
  • 1 עגבנייה בשלה, חתוכה לקוביות
  • 1 מלפפון קטן, חתוך לקוביות
  • 2 כפות כוסברה או פטרוזיליה קצוצה

אופן הכנת סביצ'ה סלמון:

1. חותכים את הסלמון לקוביות או לפרוסות אלכסוניות בעובי 0.5 ס"מ.

2. בקערה גדולה, מערבבים יחד את הסוכר, המלח, הפלפל האדום הקצוץ ומיץ הלימון. מתבלים בפלפל שחור וכמון, ומוסיפים את שמן הזית, הבצל, השום, העגבניות והכוסברה / הפטרוזיליה.

3. מוסיפים את הסלמון לתערובת, ומערבבים בעדינות. מכסים את הקערה, ומעבירים למקרר למשך 4 שעות.

4. מסדרים את הירקות שבתערובת בצלחת הגשה עם כמה שפחות נוזלים, ומעליהם, מניחים את נתחי הסלמון הכבוש, וממתינים לפני ההגשה 15 דקות שהסביצ'ה יהיה בטמפרטורת החדר.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר