מה אוכלים היום?

מתכון לסלט עגבניות שרי ולבבות דקל ברוטב ויניגרט

סלט ירקות זה תוספת מאסט בכל בית ישראלי, אך מה עם ניתן לו דחיפת שדרוג? מתכון לסלט עגבניות שרי ולבבות דקל ברוטב ויניגרט. סלט מרענן שטעים להגיש לצד מנות בשר ודגים (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 3 כוסות עגבניות שרי, חצויות לשניים
  • 400 גרם לבבות דקל פרוסים מקופסת שימורים
  • 1/2 בצל סגול, פרוס דק
  • 1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 1/4 כוס שמן צמחי
  • 1/2 1 כף חומץ אדום
  • 1 כפית סוכר
  • 1 כפית מלח גס
  • 1/2 כפית פלפל שחור טחון טרי

אופן הכנת סלט עגבניות שרי ולבבות דקל:

1. מסננים היטב את לבבות הדקל מנוזלים, ומערבבים בקערה גדולה יחד עם עגבניות השרי והבצל הסגול.

2. הכנת רוטב הוויניגרט: בקערה קטנה, מערבבים את השמן, החומץ, הסוכר, המלח והפלפל השחור, עד שהסוכר נמס.

3. יוצקים את הרוטב על הסלט, ומערבבים בעדינות. טועמים, ומתבלים בעוד מלח ופלפל שחור, אם צריך. מגישים בטמפרטורת החדר.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר