צפו: איך לגרום לקרש החיתוך להיות נקי באמת

מה לא נחתך על קרש החיתוך שלכם? ואם אתם לא רוצים לחטוף זיהומים משלל מוצרי המטבח שעלו עליו, עליכם לנקות אותו באופן יסודי - אבל מים וסבון זה לא הפתרון (ניקיון וארגון)

מה צריך? זוג כפפות גומי (לא חובה), קרש חיתוך מלוכלך עשוי מעץ ומי חמצן.

שלב 1: מנגבים במגבת נייר את קרש החיתוך.

שלב 2: יוצקים מי חמצן על קרש החיתוך, ומורחים אותם ביד על פני הקרש. ממתינים במשך כמה דקות כדי שמי החמצן יחלחלו ויחסלו את החיידקים והבקטריות שנצמדו לקרש.

שלב 3: מנגבים את מי החמצן במגבת נייר, שוטפים היטב, מייבשים - והקרש נקי ומצוחצח.

מקור

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר