מה אוכלים היום?

מתכון לפיקדילו - תבשיל בשר טחון עם זיתים ופלפלים

מנה לטינית מסורתית מלאה בטעם של בשר טחון עם זיתים ופלפלים. תוך 30 דקות הכל מוכן ויש לכם ארוחת ערב נהדרת ומשביעה שמגישים עם אורז או מגלגלים בטורטייה (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 450 גרם בשר רזה טחון
  • 1 כף שמן זית איכותי
  • 1 בצל קטן, חתוך לקוביות
  • 2 כפות שום כתוש
  • 1 פלפל ירוק, חתוך לקוביות
  • 1 פלפל אדום, חתוך לקוביות
  • 1/4 כוס זיתים מגולענים
  • 1/2 כפית אבקת שום
  • 1 כפית צ'ילי גרוס
  • 1 כפית כמון
  • 220 גרם רוטב עגבניות מוכן
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור

אופן הכנת פיקדילו - בשר טחון עם זיתים ופלפלים:

1. במחבת גדולה על אש בינונית, מחממים את שמן הזית ומטגנים את הבצל, השום, הפלפלים במשך 3-4 דקות, עד לריכוך.

2. מוסיפים למחבת את הבשר הטחון והזיתים, ומבשלים יחד עד שהבשר מזהיב. מתבלים במלח, אבקת שום, צ'ילי גרוס, כמון ופלפל שחור.

3. לאחר שהבשר משחים וכבר אינו ורוד, מוסיפים את רוטב העגבניות, מערבבים היטב ומנערים את המחבת לציפוי מלא. מביאים לרתיחה במשך 2-3 דקות, ומסירים מהאש. טעים להגיש מעל אורז לבן או לגלגל בטורטייה.

>> למה להתאמץ אם אפשר להזמין עד הבית את כל מרכיבי המתכון?

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר