סוכות עם השפית

מתכון לרולדת הודו ברוטב לימון

שבת חול המועד חגיגית יותר משבת בשבוע רגיל בשנה, וכך גם המנות, אז השפית מורן פינטו מפרגנת עם מתכון לרולדת הודו ברוטב לימון נהדרת וממש לא מסובכת (מתכונים לשבת, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
רולדת הודו ברוטב לימון (צילום: shuttersock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 1.5 ק"ג רולדת הודו ברשת
  • 4 עלי דפנה
  • 6 כדורי פלפל אנגלי
  • מלח
  • 4 ליטר מים
  • לרוטב:
  • 1 כוס מיץ לימון סחוט טרי
  • 1 כוס מים
  • 2 כפות קורנפלור
  • מלח ופלפל שחור גרוס

אופן הכנת רולדת הודו ברוטב לימון:

הכנת הרולדה:

1. בסיר, מבשלים יחד במשך שעתיים את הרולדה עם עלי הדפנה, הפלפל האנגלי, המים והמלח.

הכנת הרוטב:

2. בסיר רחב, מביאים לרתיחה את מיץ הלימון, המים ומתבלים במלח ופלפל שחור.

3. לאחר הרתיחה, מערבבים בצלוחית את הקורנפלור ו-4 כפות מהנוזלים שבסיר - לדילול, ומוסיפים לסיר.

רגע האיחוד:

4. מסירים את הרשת מהרולדה ומניחים אותה בסיר עם הרוטב. מבשלים יחד עד שהרוטב מסמיך. סמוך להגשה, פורסים את הרולדה ומגישים חם עם הרוטב.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר