מתוק ומהיר לשבת

מתכון לשושני מרנג ושוקולד ב-30 דקות - מדריך וידאו

קינוח אלגנטי ומתוחכם שמכינים ב-30 דקות עבודה בסך הכל. מתכון לשושני מרנג פריכות ונמסות בפה, טבולות בשוקולד מפנק - והכל פרווה לחלוטין. מדריך וידאו (מתכונים לשבת, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 חלבוני ביצה (70 גרם), בטמפרטורת החדר
  • קורט מלח
  • 1/2 כוס (100 גרם) סוכר
  • 1/2 כפית (3 גרם) תמצית וניל
  • צבע מאכל אדום
  • 120 גרם שוקולד מריר

אופן הכנת שושני מרנג ושוקולד:

23-25 שושני מרנג

1. מחממים את התנור ל-95 מעלות.

2. מקציפים את החלבונים והמלח עד לקבלת קצף. בהדרגה, מוסיפים את הסוכר ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה. מוסיפים את תמצית הווניל וכמה טיפות של צבע מכל אדום ומקציפים לערבוב.

3. הופכים שק זילוף עם צנתר כוכב גדול בקוטר 1 ס"מ, ומזלפים בחלק הפנימי 4 שורות של צבע מאכל אדום (ראו סרטון). מעבירים את הקצפת לשק.

4. בתבנית מרופדת בנייר אפיה, מזלפים שושנים בקוטר 5 ס"מ - מתחילים מהמרכז והחוצה במעגלים.

6. אופים במשך 90 דקות. מכבים את התנור ומשאירים את מקצפות המרנג בתנור עד שהתנור מתקרר לחלוטין - במשך 2-3 שעות או אפילו לילה שלם.

7. ממיסים את השוקולד בסיר כפול (בן מארי).

8. טובלים את תחתיות שושני המרנג בשוקולד ומניחים על נייר אפייה עד שהשוקולד יתקבע על השושנים. מאחסנים בכלי אטום בטמפרטורת החדר.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר