סעודת חג עם השפית

מתכון לחזות עוף אפויים עם זיגוג פיקנטי

מנה עם מראה מזמין ועבודה שמסתכמת בלערבב את מרכיבי הזיגוג, למרוח את חזות העוף, לעטוף בנייר כסף ולשגר לתנור לאפייה איכותית (מתכונים לחג, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
חזות עוף אפויים עם זיגוג פיקנטי (צילום: shuttersock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 3 פרפרי חזה עוף שלמים
  • 6 כפות חומץ תפוחים
  • 6 כפות סוכר חום דחוס
  • 1 כפית שטוחה פלפל שחור גרוס
  • 1 כף גדושה פפריקה מעושנת
  • מלח
  • 4 כפות שמן

אופן הכנת לחזות עוף אפויים עם זיגוג מתקתק:

1. חוצים באמצע את חזות העוף, כך שייווצרו 6 נתחי חזה עוף שלמים.

2. בקערה, מערבבים את כל שאר מרכיבי הרוטב, ומצפים את חזות העוף.

3. עוטפים כל חזה עוף בנייר כסף, ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 30 דקות.

4. מסירים את נייר הכסף, מסדרים את חזות העוף בתבנית ואופים במשך 20 דקות נוספות. כל 10 דקות, מורחים את חזות העוף ברוטב שניגר בתבנית בעזרת מברשת, כדי שלא יתייבשו.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר