ראש השנה

מתכון לאוסובוקו עגל חגיגי של מורן פינטו

אוסובוקו הוא תבשיל בשר עגל איטלקי עם ירקות ברוטב משובח שנהנים יחד מבישול איכותי של שעתיים וחצי על האש (מתכונים לשבת, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
תבשיל אוסובוקו עגל (צילום: מורן פינטו)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 2 ק"ג בשר אוסובוקו, פרוס לנתחים
  • 4 גזרים כתומים, חתוכים גס
  • 4 גזרים סגולים, חתוכים גס
  • 2 בצלים גדולים, חתוכים גס
  • 6 כפות שמן
  • קמח לקימוח הבשר
  • מלח גס ופלפל שחור גרוס
  • 4 עלי דפנה
  • מעט פלפל אנגלי
  • 1 כוס יין לבן
  • 2 כוסות מים

אופן הכנת אוסובוקו עגל:

1. בסיר רחב, מחממים שמן, מוסיפים את נתחי הבשר ומטגנים אותם מכל צד עד להזהבה קלה.

2. מוסיפים את הירקות, מתבלים ויוצקים את היין על הכל. נותנים לאלכוהול להתאדות במשך 3-4 דקות.

3. יוצקים את המים לסיר, מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך שעתיים וחצי.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר