מתוק לשבת

מתכון למוס שוקולד צמחוני ואפילו בריא לשבת

הוא סמיך, עשיר, מפנק, מתוק - ואפילו בריא! מתכון לקינוח מוס שוקולד פרווה עם אבוקדו. המוס הזה צבר פופולריות רבה בשנים האחרונות ואם עדיין לא ניסיתם אותו - זה הזמן (מתכונים לשבת, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 אבוקדו בשל גדול או 2 קטנים, מקולף
  • 2 כפות אבקת קקאו לא ממותקת
  • 1/4 כוס חלב שקדים
  • 1-2 כפיות סירופ מייפל
  • 1 כפית תמצית וניל
  • פירות טריים לקישוט

אופן הכנת מוס שוקולד צמחוני:

1. בבלנדר או במעבד מזון, טוחנים יחד את כל המרכיבים למרקם חלק. מידי פעם עוצרים, מגרדים את דפנות הקערה וממשיכים לטחון. מוסיפים יותר חלב שקדים אם התערובת סמיכה מדי.

2. שומרים בכלי אטום במקרר, מניחים על השיש 10 דקות לפני ההגשה, מחלקים לכלים אישיים, מפזרים מעל פירות טריים ומגישים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר