מתכון לסביצ'ה דג ים - מנה ראשונה מרשימה שכיף להכין

הסביצ'ה יתנוסס בכל תפריט של מסעדה שמכבדת את עצמה, אבל מה אם השף של המסעדה ילמד אתכם איך להכין אותו בבית לגמרי בעצמכם? (מתכונים, שיווקי)

סביצ'ה דג ים. מנה ראשונה מרשימה שכיף להכין (צילום: ל'אנטריקוט)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 פלפל אדום, קצוץ דק
  • 1 פלפל צהוב, קצוץ דק
  • 1/2 בצל סגול, קצוץ דק
  • 4 פילטים של דג דניס או דג ים אחר, חתוך לקוביות
  • 1/2 לימון סחוט היטב
  • 1 לימון שלם, מקולף וחתוך לקוביות
  • חופן כוסברה, קצוצה
  • מלח ופלפל שחור

אופן הכנת סביצ'ה דג ים:

1. מניחים בקערת ערבוב את הפלפלים, הבצל והכוסברה הקצוצים, קוביות הלימון וקוביות הדג.

2. סוחטים על הכל את מיץ הלימון, מתבלים במלח ופלפל שחור ומערבבים היטב. עורמים בצלחת הגשה ומגישים טרי ורענן.

למתכונים נוספים מבית ל'אנטריקוט:

>> טראפלס שוקולד בניחוח ויסקי

>> מרק ירקות כתומים בנוסח אסייתי

מסעדת ל'אנטריקוט, רחוב אחד העם 28 פינת נחלת בנימין, תל אביב

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר