מה אוכלים היום?

מתכון למרק עוף וספגטי מחמם וטעים

מתכון בסיסי שכל אחד צריך להכיר ולשלוף ביום סגריר למרק עוף וספגטי מחמם וטעים. ואם תבחרו בספגטי ללא גלוטן - בכלל יצאתם מלכים שמנצלים היטב את המנה (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 1 כף שמן זית
  • 15 גרם מגרינה בטעם חמאה
  • 1 גזר גדול או 2 בינוניים, קלופים ופרוסים
  • 1 גבעול סלרי, פרוס (ללא העלים)
  • 1/2 בצל קטן, קצוץ
  • 2 שיני שום, כתושות
  • מלח ופלפל שחור
  • 2 ליטר מרק עוף צח / מים + אבקת מרק
  • 500 גרם חזה עוף, חתוך לקוביות בגודל ביס
  • 225 גרם ספגטי, שבורים לחתיכות בינוניות (עדיף ללא גלוטן)

אופן הכנת מרק עוף וספגטי:

1. בסיר גדול על אש בינונית מחממים את שמן הזית והמרגרינה, מוסיפים את את פרוסות הגזר והסלרי ואת הבצל הקצוץ, מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם ומטגנים במשך 10 דקות, עד שהירקות רכים. מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים דקה נוספת.

2. יוצקים על הכל את מרק העוף או המים בתיבול אבקת מרק, ומביאים לרתיחה.

3. מתבלים את קוביות העוף במלח ופלפל שחור, ומוסיפים לסיר יחד עם הספגטי. מנמיכים מעט את האש ומבשלים עד שהפסטה רכה. טועמים, משפרים תיבול, אם צריך, ומגישים חם.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר