בריא יותר

אחרי החג: שייק בריאות ירוק עם תפוח ואבוקדו

אחרי הסופגניות, הספינג', הלאטקעס וארוחות חלביות עשירות - הגיע הזמן לאזן את הגוף עם קצת בריאות. מתכון לשייק ירקות עם תפוח ואבוקדו טעים ומזין (מתכונים, אוכל)

אחרי חנוכה - איזון. שייק בריאות ירוק (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 3 כוסות תרד
  • 1 תפוח ירוק מזן גרני סמית, קצוץ גס
  • 2 כוסות מי קוקוס
  • 1 אבוקדו, קלוף וחתוך לרבעים
  • 1 בננה, חצויה לשניים שהוקפאה במשך 15 דקות לפחות
  • 3 כפות זרעי צ'יה (לא חובה)
  • 1 כפית דבש או יותר, לפי הטעם

אופן הכנת שייק בריאות ירוק:

1. בבלנדר, טוחנים את התרד, התפוח ומי הקוקוס לתערובת חלקה.

2. מוסיפים את האבוקדו, חצאי הבננה הקפואה, זרעי הצ'יה והדבש וממשיכים לטחון עד לקבלת מרקם קרמי חלק.

3. יוצקים את שייק לכוסות גבוהות ומגישים מיד קר.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (17%)

לא (83%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

אולי גם יעניין אותך:

עוד בשייקים ומשקאות: