בוקר מתוק ובריא

מתכון לשיבולת שועל עם תפוחים, קינמון ועוד תוספות מפנקות

מתכון לשיבולת שועל עם תפוחים, קינמון, דובדבנים / חמוציות, אגוזים ונגיעת וניל - הדרך הכי מוצלחת להקפיץ את הטעם לקערת הבוקר האולטימטיבית בחורף (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
חלבי / פרווה

רכיבים

  • 1 כוס שיבולת שועל חתוכה (לא אינסטנט)
  • 3 כוסות מים
  • 1/4 כפית מלח
  • 1 תפוח (מזן גרני סמית), חתוך לקוביות קטנות
  • חופן נדיב של דובדבנים מיובשים / חמוציות מיובשות
  • 1/2 כפית תמצית וניל
  • 1/2 כוס חלב או חלב שקדים
  • 3-4 כפות סוכר חום (לפי הטעם)
  • חופן אגוזי מלך / פקאן קצוצים
  • קמצוץ קינמון טחון

אופן הכנת שיבולת שועל עם תפוחים וקינמון:

1. בסיר, מבשלים את שיבולת השועל עם המים והמלח, מביאים לרתיחה ומנמיכים לאש קטנה כדי לשמור על רתיחה נמוכה.

2. מוסיפים לסיר את קוביות התפוח, הדובדבנים / החמוציות ותמצית הווניל. מכסים חלקית את הסיר ומבשלים במשך 45 דקות. מדי פעם מערבבים כדי למנוע הידבקות לתחתית הסיר.

3. מסירים מהאש ויוצקים פנימה תוספות לפי הטעם - חלב, סוכר חום, אגוזים וקינמון. מחלקים ל-2 קעריות אישיות ואוכלים מיד, חם.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר