מתוק ומהיר

מתכון לטראפלס יין - כדורי שוקולד בגרסת המבוגרים

טוב, הם רק נראים כמו כדורי שוקולד. בפועל, בניגוד אליהם, הטראפלס דורשים קצת יותר עבודה ועשויים - באמת! - משוקולד. הפעם, עם תוספת מדליקה: קברנה סוביניון (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 3/4 כוס שמנת מתוקה
  • 140 גרם שוקולד חלב, קצוץ
  • 140 גרם שוקולד מריר, קצוץ
  • 3 כפות יין אדום מסוג קברנה סוביניון
  • לציפוי: סוכריות צבעוניות או אבקת קקאו

אופן הכנת טראפלס שוקולד ויין:

מתכון ל-30 כדורי טראפלס

1. מערבבים את שוקולד החלב והשוקולד המריר הקצוצים בקערה.

2. בסיר קטן על אש בינונית, מבשלים את השמנת המתוקה ורגע לפני הרתיחה, מסירים מהאש ויוצקים על השוקולד. מוסיפים גם את היין לקערה, משהים במשך 3 דקות ומערבבים ברציפות עד לקבלת תערובת חלקה.

3. מכסים את קערת השוקולד בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך שעתיים עד לילה שלם.

4. בעזרת כף גלידה או כף רגילה, גורפים שוקולד בכמות שווה, יוצרים כ-30 כדורים עגולים ומסדרים אותם על נייר אפייה.

5. מגלגלים את הכדורים בסוכריות צבעוניות או אבקת קקאו, מסדרים בכלי אטום על נייר אפייה (אם נוצרות כמה קומות של כדורים, מניחים נייר אפייה בין כל קומה. מעבירים למקרר למשך 30 דקות לפחות להתמצקות ומגישים קר או בטמפרטורת החדר.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר