מה אוכלים היום?

מתכון לפסטה פטוצ'יני עם קבנוס ועגבניות שרי

כי לפעמים, כל מה שפסטה צריכה זה פשוט להיפרד מהרוטב ולעמוד בקדמת הבמה לצד נקניקיות קבנוס ועגבניות שרי מוקפצים קלות ויש לכם ארוחה מהירה ומשביעה (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
פסטה פטוצ'יני עם קבנוס ועגבניות שרי (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 1 חבילת פסטה פטוצ'יני
  • 3 בצלים, פרוסים
  • 6 כפות שמן
  • 300 גרם נקניקיות קבנוס, חתוכות לקוביות
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • 1 כף סוכר חום
  • 20 עגבניות שרי, חצויות

אופן הכנת פסטה פטוצ'יני עם קבנוס ועגבניות שרי:

1. בסיר מלא מים מומלחים בנדיבות, מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה, פחות דקה אחת. מסננים היטב ומניחים בצד.

2. במחבת גדולה, מחממים את השמן על אש בינונית, ומטגנים את פרוסות הבצל עד לשקיפות.

3. מוסיפים למחבת את העגבניות החצויות, מערבבים ומטגנים יחד עד שרוב הנוזלים מתאדים.

4. מוסיפים את קוביות הקבנוס, מערבבים ומתבלים במלח ופלפל שחור. מוסיפים את הפסטה המבושלת למחבת, מערבבים יחד היטב ומסירים מהאש. מגישים מיד, חם.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר