פסטה ברוטב יין אדום - הרוטב שישנה לנצח את מה שאתם חושבים על פסטה
פסטה ברוטב יין אדום (צילום: pure wow)
  • זמן הכנה10 דקות
  • רמת קושיקל
  • בשרי / פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים:

  • 1 חבילת פסטה ארוכה
  • 1 בצל, קצוץ
  • 2 שיני שום, כתושות
  • 1 כף שמן זית
  • 2 כוסות ציר עוף או מים + מעט אבקת מרק
  • 1 בקבוק שלם (750 מ"ל) יין אדום

אופן הכנת פסטה ברוטב יין אדום:

אאא

צפו באופן ההכנה:

1. בסיר רחב, מניחים את הפסטה, הבצל הקצוץ, השום והשמן, יוצקים על הכל את ציר העוף או המים ומעל מרוקנים את כל בקבוק היין.

2. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה, ומידי פעם מערבבים. לאחר הבעבוע הראשוני, מנמיכים מעט את הלהבה, מערבבים ומסירים מהאש. מגישים מיד, חם.