מה שיוצא משידוך של ארכיטקטורה ועוגות - וואו: מה יוצא משידוך של ארכיטקטורה ועוגות
מה שיוצא משידוך של ארכיטקטורה ועוגות (צילום: Marie Oiseau)
אאא

כחובבי עיצוב וסטייל, אנחנו נמשכים באופן טבעי לפרשנויות חדשות של העולם האדריכלי - אפילו כשמדובר על מתוקים אכילים, כמו של הקונדיטורית הפריזאית הצעירה והמוכשרת הזו שיוצרת עוגות מדהימות בהשראת מבנים ארכיטקטוניים מפורסמים.

מארי וואזו, בת 21, היא, כאמור, קונדיטורית. היא נולדה וגדלה במוסקבה וכעת היא לומדת אדריכלות בפריז, אך הספיקה להתמחות באפייה מקצועית במיאמי.

כדי ליצור את העוגות שלה, היא קודם משרטטת סקיצות, כמו אדריכלית לכל דבר, ויוצרת מודלים למבנים ידועים אליהם היא מחברת אלמנטים של טעם וצבע, כך לפי מאמר שכתבה לאתר BoredPanda.

על העוגות תוכלו למצוא, בין השאר, את מגדל אייפל ובית האופרה של סידני - והן יפות כל כך מכדי לאכול אותן (אוקיי, גם הכשרות לא מהודרת). מדובר בתערובת גאונית של עיצוב וקינוחים משובחים.

עולם האפייה והקונדיטוריה נמצא תמיד בתהליך של התקדמות וחיפוש אחר השיא החדש הבא של תחכום ומורכבות. זה אך טבעי שהאדריכלות והטכניקות שלה יפגשו באוכל. ואנחנו? לא מתלוננים.