מתכון לעגבניות שרי וצנוברים בזיגוג בלסמי מיוחד

כל העסק לוקח 10 דקות בסך הכל: מקפיצים את העגבניות במחבת עם צנוברים, חומץ בלסמי, דבש ושמן זית עד שמתקבל סירופ סמיך, חמוץ-מתקתק ומענג. מושלם לצד מנות דג (מתכונים לשבת, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 3 כוסות חצאי עגבניות שרי
  • 1/2 כוס צנוברים
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 כפות חומץ בלסמי
  • 2 כפות דבש
  • מלח ופלפל שחור טחון טרי

אופן הכנת עגבניות שרי וצנוברים בזיגוג בלסמי ודבש:

1. במחבת גדולה על אש בינונית, מערבבים ומבשלים יחד את כל המרכיבים, עד שהעגבניות חמות ומעט מתפרקות.

2. מוציאים מהמחבת את העגבניות והצנוברים, וממשיכים לבשל את הנוזלים עד לקבלת רוטב סמיך.

3. יוצקים את הרוטב על העגבניות והצנוברים ומגישים מיד או שומרים על גבי סיר שמוצב על הפלטה כדי להגיש חמים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר