Homemade

מתכון למלפפונים חמוצים תוצרת בית

תכינו אותם עכשיו, תנשנשו אותם מתי שתרצו: מתכון למלפפונים חמוצים תוצרת בית שכל כך כיף לנגוס בהם, והכי חשוב - הכל טבעי לגמרי, ללא חשש חומרים לא טבעיים (מתכונים, תוצרת בית)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
מלפפונים חמוצים תוצרת בית (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 12 מלפפונים קטנים
  • 3 שיני שום, כתושות
  • 2 כפות זרעי חרדל
  • 1 גבעול שמיר טרי
  • 2 כוסות סיידר חומץ תפוחים
  • 1/4 1 כוסות מים
  • 1 כף מלח
  • 2 כפות סוכר

אופן הכנת מלפפונים חמוצים תוצרת בית:

1. ממלאים צנצנת זכוכית בנפח ליטר במלפפונים - כך שהם ידחסו בפנים עם כמה שפחות רווח. דוחפים פנימה גם את השום, זרעי החרדל וגבעול השמיר.

2. בסיר קטן על אש בינונית-גבוהה, מביאים לרתיחה את החומץ, המים, המלח והסוכר.

3. יוצקים את תערובת החומץ על המלפפונים ואוטמים היטב את הצנצנת. מכניסים למקרר למשך יומיים לפחות לפני פתיחת הצנצנת, עד שבועיים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר