בריאים עם מאוחדת

מתכון לכדורי גבינה מבושלים - קינוח או תוספת? אתם תחליטו

מנה קלילה ועשירה בסידן של מעין כופתאות עשויות גבינה במרקם נימוח ממכר שאפשר להגיש בתחילת או בסוף ארוחה חלבית או כארוחת ביניים לצד מיץ סחוט טרי ויוגורט - החלטה שלכם (מתכונים, שיווקי)

כדורי גבינה מבושלים (צילום: shutterstock)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 150 גרם גבינה לבנה "טוב טעם" (נטולת נוזלים)
  • 120 גרם גבינה לבנה 5%
  • 3 כפות קמח רגיל
  • 1 ביצה בינונית
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
  • להגשה: 1 גביע יוגורט

אופן הכנת כדורי גבינה מבושלים:

83 קלוריות למנה

1. בקערה גדולה, מערבבים את כל המרכיבים ומשהים במשך 5-7 דקות. במקביל, ממלאים סיר עמוק במים ומביאים אותם לרתיחה.

2. בעזרת 2 כפות, מורידים למים כדורי גבינה בגודל שווה - הם לא חייבים להיות מדויקים. מבשלים כל כדור במשך 3 דקות, עד שהוא צף למעלה. בעזרת כף מחוררת, מוציאים את הכדורים המוכנים בעדינות לצלחת.

3. מגישים חם או קר בתחילת או בסוף הארוחה לצד יוגורט.

הכתבה נערכה בשיתוף מערך התזונה והדיאטה, מאוחדת. המתכונים בכתבה נלקחו מהספר "תזונה מהנה - מתכוני בריאות לילדים", מאת ד"ר שרה קפלן, דיאטנית ראשית במאוחדת, וחנה שאולוב, מחברת ספרי בישול ואפייה.

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר