מתוק לחג

מתכון לגביעי קוקוס במילוי שוקולד של מורן פינטו

קינוח יפהפה ומרשים של גביעי קוקוס מתוקים מלאים במוס שוקולד מענג - והכל פרווה לגמרי. אפשר להגיש לצד פירות טריים או כדור גלידה או שניהם, לבחירתכם (מתכונים לפסח, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
גביעי קוקוס במילוי שוקולד (צילום מסך מתוך עמוד הפייסבוק של מורן פינטו)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 3 חלבונים
  • 1 כוס סוכר
  • 2 כוסות קוקוס
למלית:
  • 1 קצפת צמחית כשרה לפסח
  • 250 גרם שוקולד מריר איכותי

אופן הכנת קונכיות קוקוס במילוי שוקולד:

1. בקערת המיקסר, מקציפים את החלבונים עד קבלת קצף ולאט לאט מוסיפים את הסוכר עד קבלת קצף יציב. בהדרגה, מוסיפים את הקוקוס ומערבבים היטב. אם התערובת אינה סמיכה מספיק, מוסיפים עוד קצת קוקוס.

2. משמנים קלות תבנית עם 6 שקעים, ממלאים בכל שקע מתערובת הקוקוס, ומהדקים היטב לדפנות כל שקע ויוצרים במרכז גומה יפה למילוי.

3. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 25 דקות או עד שקונכיות הקוקוס מזהיבות בשוליים. מקררים מעט ומחלצים אותן בעדינות מהתבנית.

4. בבן מארי מחממים את הקצפת הצמחית, מוסיפים את השוקולד, ממיסים היטב וממלאים כל גביע קוקוס בשוקולד המומס. ניתן להוסיף מעל פירות טריים חתוכים ו/או כדור גלידה מעל / בצד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר