"אשה פצועה, אין לה עתיד"

הרב מזוז: חיילת שתיפול בשבי תספר סודות

בחריפות יוצאת דופן תקף ראש ישיבת כסא רחמים את מגמת 'השירות המשותף' שמונהג בצה"ל, ואף עקץ את הרמטכ"ל איזנקוט: "עם טיפשות לא תהיה ראש ממשלה" • צפו (חרדים)

ראש ישיבת 'כסא רחמים' הגאון רבי מאיר מאזוז במתקפה נגד השירות המשותף בצה"ל: במהלך שיעורו השבועי בבני ברק התייחס הגר"מ מאזוז לנושא - לדבריו, לבקשת הרב צבי טאו שביקש ממנו לדבר על "השיגעונות של הצבא", כלשונו.

"בצבא כל פעם משתגעים ומשתגעים", אמר הרב. "למה עושים את זה? היום יש חיילות. אבל הדתיים אומרים 'אנחנו תן לנו לבד, לנו יש את הנחל החרדי'".

הרב מאזוז המשיך בדבריו ואמר כי "הורסים את עם ישראל. מה שהן לא מסוגלות לזה. תחשבו, מחר האשה תהיה פצועה, יש לה אחר כך עתיד? אין לה עתיד. גבר אפילו יהיה פצוע יכול לעשות קריירה. האישה אם תיפול בשבי, יכריחו אותה, יוציאו ממנה דברים. לא כמו הגבר שיכול. אישה יכולה בתוך כפייה תספר את כל הסודות".

"משוגעים וחסרי דעת, אין דבר כזה בעולם", כינה הרב את כל הקוראים ל"שוויון" ו"שירות משותף"..

הגר"מ מאזוז תקף גם את הרמטכ"ל רב אלוף גדי אייזנקוט ואמר כי "הרמטכ"ל שלנו, אמו רצתה שיהיה רב. לא יהיה רב, אבל לפחות שלא יהיה אנטי דתי, תן לאנשים לשמור את התורה, לא בכוח, לא תעשה כדבר הזה. למצוא חן בעיני ארגוני הנשים? לא יעשו אותך ראש הממשלה, עם טיפשות כזאת לא תהיה ראש הממשלה. עכשיו הוא מחייב אותם שהחיילות, לא רק יהיו מזכירות וסופרות, אלא תנהגנה בטנקים".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

18
אמת!!! זוהי דעת התורה!!! ודעת בורא עולם!!!
מיכאל
17
אולי צורת המילים שהוא בחר לא הכי נעימות לשמיעה, אבל האמת שבפיו שווה המון. אישה היא טריגר גבוה ופוגעני יותר אצל המחבלים ובטח אצלינו היהודים, עצם המתירנות הזו מאפשרת להם לנצח אותנו דווקא דרך הרצון שלנו להיות "שיוונים" אנו נפסיד יותר. לפעמים צריך להיות חכם ולא צודק.
צחי
16
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אלי ישי אמר לו להגיד
15
השקפה טהורה!!
כגן מוייישי
14
דברי הרב נכונים וחכמים. מה שמפריע לי זה שנראה שהרב צבי טאו מנסה לגייס את מרן הרב מאזוז בשביל המלחמות של הד"לים. הם הובילו את עצמם לבית המטבחיים ועכשיו הם רוצים שמרן הרב מאזוז יעצור את השוחט... הד"לים בישלו דייסה - שיוכלו אותה לבד.
ברוך
13
שוביניזם מעצבן
חנה
היא ידעה שהיא לא תוכל לעמוד בחקירות קל וחומר סתם אשה. יש עינויים שאפשר לעשות לנשים במקום מסוים(בצ'ילה עשו את זה בזמן שהיתה שם דיקטטורה)שאשה לא תעמוד בהם.
אחרת היתה מגלה
.
כך חושב
12
אין הדור יתום שרבינו מאיר שרוי בתוכו
שמואל גריינמן
11
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אלברט
10
פמיניטי
שמאול
9
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אבי
8
חרדקיים את המדינה (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
יהודי
7
תשובה - אפס.
חילוני
תחשוב טיפה
כוכבה
6
כבר 70 שנה יש נשים בצה"ל. לא זאת הבעיה שלנו. בנתיים המדינה ממשיכה עם החילוניות עוד ועוד. זה הבעיה. (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
שלמה
5
כשהרב רצה להפסיק למסור שיעור היו הרבה תגובות כואבות הבנתי שהעלון ממש מחכים, ואני באמת התחלתי ממש להנות כל שבת!!!! השבת בעלי שכח להביא לי בשבת והביא רק במוצ"ש, מצאתי את זה בלילה וקראתי וממש נהניתי, ממש מחכים
איילה
4
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אמת
3
ת
נאמנים לתורה
2 לדעת רוב הראשונים אינה נוהגת בזמן החורבן. 3 דוקא כיבוש ארץ ישראל בפועל או מלחמת עמלק או הגנה מפני פלישת אויב בזמן אמת [ולא טירונות ואימונים בצה''ל] נחשבים למלחמת מצווה. 4 כלה מחופתה לדעת אולי כל המפרשים דווקא לעזור לבעליהן ולהגיש להם מים ומזון אך לא להילחם בפועל. 5 לסיכום. ציונות= בורות טמטום סלקט
ציוני אוויל
1. מלך רק בדאיכא. כאו"ת וסנהדרין. 2. עזרת ישראל מיד צר הבא עליהם. לכו"ע הוי מצווה, בכל זמן, ובכל מקום. ונוהגת בזכרים ובנקבות. 3. א. אי אפשר לצאת ללא הכנות. והכשר מצווה וודאי איכא. ועוד. שבכל עת ובכל שעה, רוצים להשמידנו. ועמידה בפועל במחסומים ובגבולות בכל עת ובכל שעה. מציל. כפשוטו. 4. אין זה הפשט,
אלו ואלו
אפשר לצאת ללא הכנות החשמונאים היו ללא הכנות. גיוס בנות הוא איסור תורה.
רם
2
מ
מלחמת מצוועעעעע
1
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
ללא שם

אולי גם יעניין אותך:

עוד באקטואלי: