מתכון לקינוח שכבות שוקולד קראנצ'יות עם שברי "מיקסים"

קינוחים אישיים ומרשימים במינימום עבודה: שכבות שוקולד קראנצ'יות עם שברי "מיקסים" של כרמית. המלצה שלנו? הכפילו כמויות (מתכונים, שיווקי)

שכבות שוקולד קראנצ'יות עם שברי "מיקסים" (צילום: כרמית)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 100 גרם שוקולד לבן של כרמית, שבור לחתיכות
  • 30 גרם חמאה רכה
  • 1 שקית "מיקסים" שוקולד לבן של כרמית
  • 150 גרם שוקולד מריר של כרמית, שבור לחתיכות
  • 1/2 כוס שמנת מתוקה
  • 15 יחידות "מיקסים" שוקולד חלב של כרמית

אופן הכנת שכבות שוקולד קראנצ'יות עם שברי "מיקסים":

1. ממיסים את השוקולד הלבן ומצננים מעט.

2. במעבד מזון, טוחנים את המיקסים הלבנים לפירורים גסים או שוברים בעזרת פטיש שניצלים.

3. מערבבים את פירורי המיקסים עם השוקולד המומס והחמאה הרכה לתערובת אחידה.

4. ממלאים שכבה מהתערובת הלבנה בעובי 0.5 ס"מ במנג'טים קטנים או תבנית שקעים קטנים מסיליקון ומקפיאים עד להתייצבות.

5. מביאים את השמנת המתוקה לסף רתיחה, מוסיפים את שברי השוקולד המריר, ממתינים 2 דקות ומערבבים לקרם חלק.

6. יוצקים מעל הבסיס הלבן שכבת קרם שוקולד בעובי 0.5 ס"מ.

7. נועצים מיקס חלב במרכז כל ממתק ומחזירים להקפאה.

8. לאחר שהקינוחים מתייצבים, אפשר להעביר למקרר עד להגשה. אם משתמשים בתבניות סיליקון יש לחלץ את הממתקים מהתבנית בעודם קפואים, לסדר על צלחת הגשה ורק אז להעביר למקרר.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר