מה אוכלים היום?

מתכון לספגטי ברוטב עגבניות שרי ובזיליקום

סיר עם ארוחה מהירה וקלה שתספיק לכולם - אך מראש כדאי להכפיל כמויות. מתכון לספגטי ברוטב עגבניות שרי ובזיליקום עם תוספת נדיבה של פרמזן (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 450 גרם ספגטי
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 1 שאלוט, קצוץ
  • 2 שיני שום, קלופות ומרוסקות
  • 50 עגבניות שרי אדומות
  • 20 עגבניות שרי צהובות
  • 1 כפית מלח גס
  • 2 כוסות גבינת פרמזן מגוררת דק
  • 1 כוס בזיליקום פרוס דק

אופן הכנת ספגטי ברוטב עגבניות שרי:

1. מביאים לרתיחה סיר גדול מלא מים מומלחים בנדיבות. מוסיפים את הספגטי ומבשלים עד לדרגת אל דנטה - כמספר הדקות שעל האריזה, פחות דקה אחת. מסננים את הספגטי ושומרים בצד 1 כוס מהרוטב.

2. במחבת גדולה על אש בינונית, מחממים את שמן הזית ומטגנים את השאלוט הקצוץ במשך כ-2 דקות.

3. מוסיפים את כל העגבניות למחבת, מתבלים במלח ומנמיכים לאש בינונית-נמוכה. מבשלים במשך 15-20 דקות, עד שהעגבניות "מתפוצצות" קלות.

4. מוסיפים למחבת את הספגטי, הפרמזן, מי הספגטי והבזיליקום, ומערבבים בעזרת מלקחיים. מסירים מהאש ומגישים מיד, חם.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר