לכבוד שבת

מתכון לעוף ברוטב רימונים ובצל סגול של מורן פינטו

רוטב סמיך ופיקנטי שעוטף היטב את העוף ונותן לכם תירוץ נהדר לחסל חצי חלה. מנה מרשימה ומלאת טעם לשולחן השבת שהחלק הכי "מסובך" בה זה לפרוס את הבצלים (מתכונים לשבת, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
עוף ברוטב רימונים ובצל סגול (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 8 שוקי עוף
  • 3 בצלים סגולים, פרוסים לטבעות
  • 5 כפות שמן זית
  • 15 עגבניות שרי
  • 2 כפות רכז רימונים
  • 10 שיני שום, קלופות
  • מלח

אופן הכנת עוף ברוטב רימונים ובצל סגול:

1. בסיר רחב, מחממים את השמן ומטגנים את העופות עד להזהבה קלה מכל הצדדים.

2. מוסיפים לסיר את טבעות הבצל, עגבניות השרי ושיני השום בשלמותן. מנערים את הסיר, כך שהמרכיבים יתערבבו יחד.

3. מתבלים במלח, יוצקים על הכל 1/2 כוס מים בלבד ומוסיפים את רכז הרימונים.

4. מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה במשך 30 דקות. מגישים על מצע אורז לבן.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר