פרשת 'הנהג המקלל'

חברת 'דן' לנוסע החרדי שסלח לנהג: "בזכותך יש לנו קיום"

"מודה לך על שהשבת לכולנו את האמונה בעצמנו", כותב דובר 'דן' לנוסע החרדי שהותקף אתמול על ידי נהג החברה וביקש ממנה אחר כך לסלוח לו ושלא לפטרו. "הנהג יבוא ללחוץ את ידך" (אקטואליה)

הנהג שתקף (צילום: מתוך פייסבוק)

חברת דן מגיבה היום (שלישי) למכתבו של הנוסע החרדי שביקש אמש שלא לפטר את... הנהג, שהסרטון שפורסם ב"כיכר השבת" וברשתות החברתיות תיעד את התנהגותו האלימה כלפיו.

"בזכות אנשים כמוך, אדם יקר, יש לכולנו, זכות קיום ותקומה", פותח דובר החברה איתן פיקסמן את מכתבו לנוסע החרדי. "נער הייתי גם זקנתי, אני סב ל-6 נכדים. כל חיי הוקדשו לנתינה, לאהבת הזולת, להקרבה, לפשרות, כך חינכתי את ילדי ונכדי".

לדבריו, "בעשור האחרון אני חש שמשהו לא טוב קורה לנו בעיקר ביחסים בין אדם לחברו. אמות הסיפים של החברה הישראלית , הערכים, הסובלנות,הדבק שחיבר ביננו, הולך ומתפוגג. האדמה רועדת".

"אתה, יקירי, במילותיך אלו, החזרת לי את התקווה, את האמונה שעדיין לא חרבה סדום, שלא תמה התקווה. מודה לך על שהשבת לי ולכולנו את האמונה בעצמנו".

הסרטון (המצונזר) שחולל סערה (מתוך פייסבוק)

והוא מסיים: "תהה זו זכות גדולה עבורי, להתלוות לנהג כדי לבוא לבקש סליחה וללחוץ את ידך".

כזכור, הלילה (שלישי) החליט הנוסע החרדי שתיעד את השתוללות הנהג כלפיו, לבקש ולהפציר בראשי חברת דן שיסלחו לנהג שסרח וישיבו אותו לעבודתו.

במכתב ששיגר לראשי החברה ומתפרסם ב"כיכר השבת" לראשונה, כותב הנוסע שגרם לסערה הגדולה: "לילה טוב, סליחה על השעה. בהמשך לסיפור שלצערי הייתי חלק ממנו. אני לא מוצא מנוח בכך שהנהג יאבד את מקום עבודתו בגלל אירוע (חמור ככל שיהיה) שקרה איתי".

"אני בטוח שכולנו עוברים רגעים קשים כאלו או אחרים בחיים, ואף אחד לא חסין מכעס. אני לא מכיר את הנהג ומקווה שזו הייתה מעידה חד פעמית, אך בכל מקרה אני בטוח שאת הלקח שלו הוא הפנים".

לדברי הנוסע החרדי, "אין אדם שלא מגיעה לו סליחה ומחילה, ואני מבקש להעביר דרכך את זה שאני סולח ומוחל לו בלב שלם! בנוסף אני מודיע לך שאני לא מתכוון חלילה לתבוע אותו או את חברתכם בכל הליך שהוא".

והוא מבקש מהנהלת החברה: "אני מקווה מאוד שהנהג לא יפוטר מעבודתו, אלא תמצאו את הדרך הראויה להסביר לו את חשיבות העניין".

"הסרטתי את המקרה רק לצורך הגשת תלונה בחברתכם על התנהגות לא נאותה, ואם הייתי יודע שההסרטה הזו תתפשט כמו אש בשדה קוצים, הייתי גונז אותה מיידית", סיים הנוסע החרדי את מכתבו שגרם לקידוש ה' גדול.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

הצטרפו עכשיו לקבוצת העידכונים של כיכר השבת

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

51
יהודי שהייתי רוצה להיות חבר שלו...
משה ויי.
50
כל הכבוד לנסוע שסלח לנהג אע"פ שהנהג התנהג באופן מביש ומתלהם חברות הנסיעות הציבוריות צריכים להעביר הדרכה לנהגים בהתנהגות ואף לקנות אותם על התנהגות בלתי הולמת קיימת בעיה בשנים האחרונות בחוסר התחשבות של נהגים בחברות דן אגד כולל ניהול שיחות בטלפון הנייד תוך כדי נסיעה וסיכון הנוסעים או שלאחר שהנוסע משלם
חני
49
רבותיי זה נשמע קצת כמו גן ילדים זה הרביץ לזה והוא אומר לגננת ומבקש סליחה ומוחל לו וכו. קרתה תקרית בה הנהג לא נהג בסדר תרתי משמע. אם צריך לפטר מפטרים ואם לא לא. לא יכול לבוא האדם שבמקרה הנהג תקף ולשנות את גזר הדין זה חב לכל הנוסעים האחרים (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
מי שמו למחול
48
אשריך (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
מיכאל
47
זה נקרא עבד ה' שאתה הנפגע ואתה שותק למדתי הרבה מאווד ממך אשריך (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אהרון ירון
46
כל הכבוד ובאמת מעריכים מאד אבל תכלס צריך לתת לכל המתלהמים במדינה ובמיוחד המתלהמים על הדת ודתיים בראש שילמדו לקח (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
חרדי גאה
45
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אסור להפריע לנהג
44
ישר כחך וידונו אותך כפי שדנת אותו !!! לפנים משורת הדין (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
ומושל ברוחו מלוכד עיר
43
אין קשר להיותו חילוני. כעס והתפרצויות זעם זו בעיה נפשית שנמצאת בכל המגזרים ודורשת טיפול בכדורים. חרדי עם אותה בעיה-יקלל אמנם באופן שונה ומילים יותר נקיות-אבל בבסיס הבעיה היא אותה בעיה. אם הוא לא יטפל בעצמו-הוא מסכן את הנוסעים. גם הנהג בקו 402 שעשה תאונה-אמרו עליו שהוא היה מאוד עצבני והוא נסע מהר מחו
בעצמו-זו בעיה!!
42
כנראה שהרבה אנשים שלא רוצים למחול הנהג, שבאמת הנהגתו היה מעוכר, שוכחים שהנהגה כזו לא בא מהאויר. אולי ההנהגה שלנו עם הנהגים גם כן לא תמיד בסדר? האם אנחנו תמיד מדברים אתם בנימוסים? האם אנחנו לא צועקים לפעמים עליהם כשמגיעים באיחור? האם תמיד אומרים בוקר טוב ותודה? חשבת פעם על הקושי להיות נהג אוטובוס עם
אימנונוב

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: