"אקט חינוכי"

הכה את בתו באכזריות כי "רצתה לעזוב את הדת"

הכאה בחגורה, במקלות והטחת הראש בקיר - את כל אלו סיפרה קטינה בתחנת המשטרה שספגה מאבא שלה, בעקבות היותה מרדנית לדבריו. הוא נעצר והודה במעשים הקשים (חרדים)

אילוסטרציה (צילום: פלאש 90)

בבית המשפט תוגש היום (רביעי) כנגד תושב עיר בשרון בן 35, הצהרה בדבר כוונת התביעה להגיש כנגדו כתב אישום ובקשת מעצר עד תם ההליכים, בחשד לאלימות קשה בה נהג כלפי בתו.

החקירה נגדו במשטרת ישראל נפתחה בגין חשד לעבירה של 'תקיפת קטין ע"י אחראי', בעקבות דיווח שהתקבל ביום ראשון האחרון מקטינה כבת 16 על כך שמזה תקופה אביה נוהג כלפיה באלימות קשה תוך הכאה בחגורה ומקלות.

בתלונתה היא סיפרה כי הוא אף הטיח ראשה בקיר מספר פעמים, והכל לטענתה בעקבות רצונה לעזוב את הדת, והתנהגותה המרדנית לדבריו.

לאחר קבלת הדיווח נעצר האב החשוד, וזה ככל הנראה הודה במעשים, אותם הגדיר כ"אקט חינוכי".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

16
אבא יקר אל תאשים את בתך אם הגיעה למצב זה תבדוק את עצמך ראשית כל וכול, החינוך מתחיל מהבית בו היא גדלה, לא המורות לא בית הספר, גם לא החברות אף אחד מהם לא אשם. אם הייתה סופר עד עשר לפני המכות והאלימות, ועושה רגע חושבים לא הייתה מגיע למצב מביש זה, וד"ל!
אבא יקר
15
כל מה שאב חרדי עושה לילדיו הכל מאהבה.גם אם מכה אותם או מחבק את בנותיו ובניו, הכל מאהבה, למרות שלפעמים זה אסור על פי חוקי המדינה.
דן סגל
14
בגמ: אסור להכות בנו גדול שמא ימרוד ר נחמן: אסור גם לחבק יותר מידי צריך לאהוב שהילד ידע שאוהבים ולתת קצת חופש פעולה כי ילדים לא רובוטים
מחנך

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: