חדשות האוכל

מתכון לקוסקוס חגיגי עם ירקות של ביסטרו 45 ומבצע מפנק

מתכון מעולה לקוסקוס חגיגי שכל אחד יכול להכין ומבצע מפנק של ביסטרו 45 - מסעדה שמחברת בין מזרח למערב בניחוח ניו יורקי מודרני ומציעה מגוון מנות עסיסיות ומוקפדות מהביס הראשון ועד לקינוח (אוכל, שיווקי)

המבורגר של ביסטרו 45
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 200 גרם קוסקוס
  • 200 מ"ל מים חמים
  • 1/2 כפית מלח
  • קורט כורכום
  • 1 כף שמן
למרק הירקות:
  • 1 ליטר מים
  • 1 כוס גרגירי חומוס (מושרים במשך לילה או משימורים, מסוננים ושטופים היטב)
  • 2 תפוחי אדמה, חתוכים לפלחים ארוכים
  • 100 גרם דלעת, חתוכה לפלחים ארוכים
  • 1/4 כרוב לבן, חתוך לרבעים
  • 1 גזר גדול, חתוך לרבעים
  • 2 גבעולי סלרי
  • חופן פטרוזיליה
  • מלח ופלפל לבן

אופן הכנת קוסקוס עם ירקות:

תחילים בהכנת המרק:
1. בסיר גדול, מערבבים את כל המרכיבים, מתבלים בפלפל לבן ומלח ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש וממשיכים לבשל עד שהירקות רכים.

הכנת הקוסקוס:
2. שופכים את הקוסקוס לקערה גדולה חסינת חום, יוצקים מעל את המים החמים והשמן, מתבלים במלח וכורכום, ומכסים עם ניילון נצמד למשך 20 דקות.

3. מסירים את הניילון, ומפרידים את הקוסקוס לגרגרים עם הידיים בתנועות שפשוף.

ביסטרו 45

ביסטרו 45 היא מסעדה כשרה למהדרין (בד"צ בית יוסף) בחולון, המאפשרת לכם ליהנות מחגיגת בשרים בטעם של חו"ל.

ויש גם מבצעים שווים!

• בימי ראשון העסקיות מוגשות מהפתיחה ועד לסוף היום (בשאר ימות השבוע הן מוגשות עד השעה 17:00).

• בכל ימות השבוע, על כל הזמנה של מנה עיקרית, מקבלים מנה ראשונה ושתייה חינם.

המבורגר מנתחי אסאדו בנוסח דרום אמריקאי, רוטב ספייסי מיונז, בצל מקורמל, סלט קצוץ דק דק וצ'ימיצ'ורי

הביסטרו מעוצב בסגנון ניו-יורקי מודרני שמשתלב עם תפריט הכולל מבחר עצום של מאכלים, ממש כמו בדיינר אמריקאי, עם מנות ראשונות משובחות כמו לחמעג'ון, קרפצ'יו פילה בקר וכנפי עוף לוהטות. נתחי אנטרקוט עסיסיים, נקניקיות והמבורגרים תוצרת בית למנה העיקרית ואף תפריט צמחוני של פסטות טריות, סלטים עשירים וכריכים משביעים.

המבורגר של ביסטרו 45
סטייק עסיסי של ביסטרו 45
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר