מתוק ומהיר

צפו: איך להכין 4 סוגי סורבה מ-2 מרכיבים בלבד

נתחיל מהסוף: אף אחד לא יאמין לכם שהסורבה הנהדר הזה עשוי מ-2 מרכיבים בלבד. מדריך וידאו שלב אחר שלב להכנת 4 טעמי סורבה: תות, מלון, אוכמניות ואפרסק (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה

סורבה תות:

  • 450 גרם תותים
  • 1/4 כוס דבש

סורבה מלון:

  • 1 מלון מזן 'טל הדבש' (ירוק)
  • 1/4 כוס דבש

סורבה אוכמניות:

  • 450 גרם אוכמניות קפואות
  • 1/4 כוס דבש

סורבה אפרסק:

  • 450 גרם פלחי אפרסקים קפואים
  • 1/4 כוס דבש

אופן ההכנה:

הכנת סורבה תות:
1. בעזרת קש, מסירים את עלי התותים וחוצים לשניים. משטחים את החצאים בשכבה אחת בתבנית מרופדת בנייר אפייה, ומקפיאים במשך כשעתיים.

2. מעבירים את חצאי התותים הקפואים למעבד מזון יחד עם הדבש, וטוחנים למרקם חלק.

3. יוצקים את התערובת לתבנית מלבנית בעלת שוליים גבוהים, ומקפיאים עד להתייצבות מלאה.

הכנת סורבה מלון:
1. חוצים לשניים את המלון, ומסירים את הזרעים. חותכים את המלון לקוביות, משטחים בשכבה אחת בתבנית מרופדת בנייר אפייה, ומקפיאים עד להתקשות.

2. מעבירים את קוביות המלון למעבד מזון יחד עם הדבש, וטוחנים למרקם חלק.

3. יוצקים את התערובת לתבנית מלבנית בעלת שוליים גבוהים, ומקפיאים עד להתייצבות מלאה.

הכנת סורבה אוכמניות:
1. במעבד מזון, טוחנים את האוכמניות והדבש, עד לקבלת מרקם חלק.

2. יוצקים את התערובת לתבנית מלבנית בעלת שוליים גבוהים, ומקפיאים עד להתייצבות מלאה.

הכנת סורבה אפרסק:
1. במעבד מזון, טוחנים את פלחי האפרסקים והדבש, עד לקבלת מרקם חלק.

2. יוצקים את התערובת לתבנית מלבנית בעלת שוליים גבוהים, ומקפיאים עד להתייצבות מלאה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר