קיץ!

מתכון לארטיק אבטיח קיווי תוצרת בית

מצטערים, אנשי הגלידה, הקיץ הזה אנחנו נצמדים לקרח - וכמה שיותר! מתכון לארטיק אבטיח קיווי תוצרת בית משלושה רכיבים בלבד. משב רוח מתוק ומרענן שאפשר להכין עם הילדים (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 4 כוסות קוביות אבטיח
  • 5 קיווי, קלופים וחתוכים לקוביות
  • 1/2 כוס סוכר

אופן ההכנה:

1. בסיר קטן על אש בינונית, מבשלים את הסוכר עם 3/4 כוס מים תוך ערבוב מתמיד, עד שהסוכר נמס ומתקבל סירופ. מסירים מהאש.

2. בבלנדר או בקערת מעבד מזון, טוחנים את האבטיח עם שני שלישים מכמות הסירופ עד לקבלת תערובת חלקה.

3. מרפדים בריבועי נייר אפייה קטנים (שגוזרים לבד) 12 שקעים של תבנית מאפינס, ומחלקים את תערובת האבטיח בין השקעים - ממלאים 3/4 מגובה של כל שקע. נועצים מקל ומעבירים למקפיא למשך שעתיים עד להתמצקות מלאה.

4 בבלנדר או בקערת מעבד מזון, טוחנים את הקיווי עם הסירופ הנותר עד לקבלת תערובת חלקה. יוצקים את התערובת על תכולת השקעים, ומעבירים למקפיא לשעה נוספת. ניתן לאחסן במקפיא עד שבועיים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר