מה אוכלים היום?

מתכון לדניס בקראסט שקדים ירוקים של מורן פינטו

השפית מורן פינטו עם מנה טעימה ובריאה שמושלמת לתשעת הימים. מדריך וידאו שלב אחר שלב להכנת דניס בקראסט שקדים ירוקים (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
דניס בקראסט שקדים ירוקים (צילום: כיכר השבת | המוזיקה באדיבות: www.pacdv.com/sounds)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 6 פילה דניס טרי
  • 1/2 1 כוס שקדים טחונים
  • 1/2 צרור כוסברה, קצוצה
  • 2 כפות שמן
  • 6 שיני שום, מגורדות
  • מלח

אופן ההכנה:

1. מחממים את התנור ל-180 מעלות.

2. בקערה, מערבבים יחד את השקדים, הכוסברה, השמן, מלח והשום.

3. בתבנית פיירקס, מניחים את הדגים כשצד העור כלפי מטה.

4. מפזרים על הדגים את תערובת השקדים., כך שכל דג יהיה מכוסה היטב בשכבה עבה.

5. אופים כ-20 דקות, ומגישים מיד, חם.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר