מה אוכלים היום?

מתכון לטורטילה - חביתה עשירה בסגנון ספרדי

טורטילה זו חביתה עשירה בסגנון ספרדי שהיא בעצם ארוחה שלמה מביצים וירקות שתרצו להכין שוב ושוב - בטח כשמדובר בגרסת העצלנים הכיפית הזו. מדריך וידאו שלב אחר שלב (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 8 ביצים
  • 200 גרם חטיף צ'יפס בטעם טבעי / ברביקיו
  • 1 גמבה, חתוכה לקוביות
  • 1 פלפל ירוק, חתוך לקוביות
  • 1 בצל, חתוך לקוביות
  • שמן זית
  • <a href="http://www.kikar.co.il/210563.html">רוטב עגבניות</a> מוכן

אופן הכנת טורטילה:

1. בקערה, טורפים את הביצים.

2. מרסקים את חטיף הצ'יפס ומערבבים עם הביצים.

3. במחבת על אש בינונית-נמוכה, מערבבים את הגמבה, הפלפל הירוק והבצל עם מעט שמן זית במשך דקה, מעבירים את הירקות לקערת הביצים ומערבבים היטב.

4. במחבת גדולה, מחממים שמן זית, ומניחים במרכזה כלי עגול חסין חום בקוטר 5 ס"מ. כשהשמן חם, מוסיפים למחבת את תערובת הביצים והירקות ומסדרים אותה סביב הכלי.

5. מבשלים במשך 3 דקות. לאחר הבישול, מכסים את המחבת בצלחת חסינת חום בקוטר זהה והופכים בזהירות.

6. מחזירים למחבת את הטורטילה לבישול של 3 דקות מהצד השני. מעבירים את הטורטילה לצלחת הגשה, יוצקים לכלי שבמרכז רוטב עגבניות מוכן ומגישים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר