• זמן הכנה20 דקות
  • רמת קושיקל
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים(5 מנות):

  • 8 ביצים
  • 200 גרם חטיף צ'יפס בטעם טבעי / ברביקיו
  • 1 גמבה, חתוכה לקוביות
  • 1 פלפל ירוק, חתוך לקוביות
  • 1 בצל, חתוך לקוביות
  • שמן זית
  • רוטב עגבניות מוכן

אופן הכנת טורטילה:

אאא

1. בקערה, טורפים את הביצים.

2. מרסקים את חטיף הצ'יפס ומערבבים עם הביצים.

3. במחבת על אש בינונית-נמוכה, מערבבים את הגמבה, הפלפל הירוק והבצל עם מעט שמן זית במשך דקה, מעבירים את הירקות לקערת הביצים ומערבבים היטב.

4. במחבת גדולה, מחממים שמן זית, ומניחים במרכזה כלי עגול חסין חום בקוטר 5 ס"מ. כשהשמן חם, מוסיפים למחבת את תערובת הביצים והירקות ומסדרים אותה סביב הכלי.

5. מבשלים במשך 3 דקות. לאחר הבישול, מכסים את המחבת בצלחת חסינת חום בקוטר זהה והופכים בזהירות.

6. מחזירים למחבת את הטורטילה לבישול של 3 דקות מהצד השני. מעבירים את הטורטילה לצלחת הגשה, יוצקים לכלי שבמרכז רוטב עגבניות מוכן ומגישים מיד.