החשדות לפלילים

דרעי ייחקר מחרתיים; נתניהו ייחקר 4 פעמים

ביום שלישי צפויים שר הפנים אריה דרעי ורעייתו להיחקר שוב בפרשה בה כבר נחקרו. בפרשות נתניהו החשדות התבססו על ידי עד המדינה, דווח שבאזור החגים יומלץ להגיש נגדו כתב אישום - ורוב הציבור ענה לסקר: לא מאמינים לו (בארץ)

דרעי ונתניהו (צילומים: פלאש 90)

הערב (ראשון) נודע, כי מחרתיים יזומן שר הפנים ויו"ר ש"ס אריה דרעי לחקירה נוספת בפרשה העומדת ותלויה לגביו, בה הוא ורעייתו חשודים ככל הנראה בעבירות מתחום אי-דיווח לרשויות המס. גם רעייתו יפה תיחקר בענין.

ובאשר לפרשה המטלטלת את המדינה, חקירות ראש הממשלה בנימין נתניהו, דווח הערב ב'חדשות הערב' של תאגיד 'כאן' כי צפויים לו לפחות עוד ארבעה זימונים לחקירה, לאחר שעדותו של עד המדינה ארי הרו, מקורבו לשעבר, כבר הסתיימה.

כמו כן דווח, כי המשטרה תמליץ להגיש נגדו כתב אישום לא יאוחר מאזור חגי תשרי או בסמוך לאחריהם.

ההפגנה אמש של תומכי נתניהו בפתח תקווה (צילום: רענן בן צור ויוגב אטיאס, ynet)

לפי הכותרת שסיפק הפרשן המשפטי מרדכי גילת, גם היועץ המשפטי לממשלה אביחי מנדלבליט הצטרף לאחרונה לחוות דעתם של החוקרים ומתכוין להמליץ על הגשת כתב אישום נגד נתניהו ב'תיק 2000', ויתכן שאף ב'תיק 1000'.

בחדשות 10 פורסם, כי בעקבות עדותו של הרו כי פעל לקידום עסקת "נתניהו-מוזס" במסגרת 'תיק 2000', יעידו בפרשה מספר פוליטיקאים המקורבים לראש הממשלה, חלקם אולי אף ייחקרו באזהרה.

גם על 'תיק 1000' (טובות ההנאה) העוסק במתנות שהעבירו לנתניהו בעלי הון, השפיעה עדותו של הרו, ודווח כי בקרוב יזומנו לעדות שני אנשי עסקים המקורבים לנתניהו, אחד מהם אף ייחקר כנראה באזהרה. ההערכה היא, שהרו סיפק שמות של נותני מתנות חדשים לראש הממשלה.

בתוך כך, מסקר שערך פרופ' קמיל פוקס ופורסם הערב בחדשות 10 עולה, כי רוב הציבור כבר לא מאמין לדבריו של נתניהו ש"לא יהיה כלום כי אין כלום" ואף סבור כי יהיה עליו להתפטר אם יוחלט על הגשת כתב אישום נגדו.

מסקר זה מתברר עוד, כי 19 אחוזים ממצביעי הימין רואים בבנט את היורש של נתניהו, 18 אחוזים מעדיפים את השר לשעבר גדעון סער, והשאר - אביגדור ליברמן (14 אחוזים), גלעד ארדן (9 אחוזים), איילת שקד (6 אחוזים) וישראל כץ (5 אחוזים בלבד).

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

21
בוחרי שס הם נחתים כל הזמן אומרים להם שהם מסכינים
שלום רני
20
דרעי מקבל יום יום בעיטה לישבן עד שימצא את עצמו בתא סגור יחד עם ש"ס וכו' (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
ט"ו באב
19
אסיר משוחרר שולט בכנופיית ברברים אכולי מרמור ושות' (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אריה
18
חזקה מהכל. שס מתרסקת לחלוטין. למרות מה שערות 10 כרגע העלה בסקר. זה דבר חולף לחלוטין. ולעניין שס זה חולף לכיוון ה 4 מנדטים .. התרסקות נעימה וטובה. (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אבי
17
הסרטון אחלה!!!! הכי מבדר זה לראות את ביטן ואיוב קרא. חחח... אין על הליכודניקים!!!!! מצביעים מחל!!!!!
מישהו
16
שלא קיימת במציאות לוזרים מאפנים (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
סמי
15
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
בנימין
14
בעזרת השם יביא לנו 12מנדטים (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אבי
כמה טמטום אדם אחד יכול להכיל (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
חסיד
13
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
משה
המציאות .(רביב דרוקר מערוץ 10 מטייל עם מכלוף בחול)
אטחלו
12
אני חושב שכל אחד כותב בתגובתו את משאלות ליבו כי אף אחד לא יודע באמת מה קורה וגם אחרי גזר דין יש מקום לומר שזה עלילה מגמתית והכל מתחיל בתקשורת והמאזין המתועתע לוקח את הדברים לאן שהוא היה רוצה שהם ילכו ולכן כל המכפישים והמתלהמים הרגעו וחידלו הרע כי אתם לא מדברים מתוך ידיעה אלא רק מתוך שנאה שמקורה קנאא
יצחק
11
הפרצוף שלו מופיע העניים נדלקות, תאמינו לי- לא יקרה כלום לדרעי הוא יצא מהכלא בראש מורם וימשיך בראש מורם, נתניהו זה כבר סיפור אחר, יש כאן מסע השמצות ולחצים מגעילים שאולי יביאו להגשת כתב אישום ולנפילתו של ביבי היקר והמוצלח!!!
אדם
10
בוחרי שס הם נחתים
שלום רני
9
יצוג הולם ויותר מכובד . מה זה צריך להיות ??? מה הכנופייה הזאת עושה לציבור ??? מי מינה את הפושע הזה ??? (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
פיני
משהו פתלוגי לקוי. על חטא שחטאנו לפניך בבלי דעת. שכל לא קונים בספסופה.
אי
8
הלך על דרעי וש"ס . זה תפס אותם עם לשון בחוץ לא מוכנים בכלל. והעיקר זה ת9ס א6תם עם 4 מנדטים. עזבו כרגע את ערוץ 10. הסכסכן דרעי יודע טוב מאוד שהוא מחוסל. אבל כל עוד יש לו עדר אהבלים שצועקים מולו אתה הוא אבינו אתה מלקינו ואתה הוא וכו' אז מה איכפת לו . תמשיכו לצעוק עד שתיחנקו אתם כבר אוויר מזוהם . (נ
אישפוי
7
ישבו נשיא וראש המשלה בכלא. רק במדינה כזו מנסים להפיל את ראש הממשלה שלהם. משוגעים. אצלנו אפילו יודעים שהוא רמאי ואשם לא עושים כלום אלא שותקים. (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
Avi
6
חזרת צולע לא הצלחת בכלום . לך שלום ולא להתראות. אתה נטל כבד על העם על הציבור ועל המפלגה. (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אורי
5
ומהר . ובמקביל שיצא ממפלגת ש"ס ומהר. הוא לא שייך למפלגה לחלוטין. תכלס רק רע הוא עשה למפלגה . אם לא במח אז בכח . תבחר לך מה הדרך הנוחה לך. בכל מצב אתה כבר לא רלוונטי לחלוטין . 4 מנדטים ..... עם זה לא עושים כלום היום. אפילו לקניות בסופר זה לא מספיק. (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
איש יחד
אתה לא מבחין בין שש לארבע מנדטים וחוץ מזה לך תבחר למפלגת יחד ואל תזבל לנו תשכל בשטויות שלך דרעי הוא המנהיג שנבחר על ידי המועצת וישאר מנהיג עד הסוף
אני
4
כל מהדורת חדשות נפתחת עם הפרצוף המכוער של דרעי. חשד ל ... ול .... ול ....... יאיר לוי כנ"ל .. פנחסי כנ"ל . כבשנו את ראשינו בקרקע מרוב בושה וחרפה. לא עוד!!!! הציבור לא יסלח לו לא על העבר ולא במצב הזה. (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
שמעון
3
ההשגחה הענישה את המצרים ב- 10 מכות, לנו יש נחקרים (מכות) כחול הים
נחום א.
2
זו האמת. הרב שלום כנן לא סובל את דרעי. דרעי גרם למריבות ועצבנות יתר במועצת. דרעי הביא את מפלגת שס לתהום שאי אפשרי לצאת משם. דרעי גרם לקהל גדול לעזוב את ש"ס בצורה הכי מכוערת . דרעי דואג כל הזמן להעמיד סביבו אנשים מפוקפקים כמותו. דרעי הורס כל חלקה טובה .והתנזים שלו הולכים אחריו כמו עדר כבשים מהוה
שמשון.
בנתיים האיש הזה פעל יותר מכול ראשי ש"ס לדורותיהם לא לישכוח שקידמו חינם את הכיסא אז יאלה להרגיע (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
דוד
1
אלי ישי וחבורת הפרנקים שלו ודאי אינם מתאימים לעמוד בראש שום מפלגה ואין מקומכם אלא לעסוק בבניה או במכירת פלאפל, לא סתם אמר בן גוריון שהוא שונא את הפרנקים כי הם דומים לערבים.
יהודי

אולי גם יעניין אותך:

עוד בבארץ: