• זמן הכנה10 דקות
  • רמת קושיקל
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים(2 מנות):

  • 2 כוסות קוביות אבטיח קפואות
  • 1 כוס מים
  • 1 כף דבש
  • חופן עלי נענע או בזיליקום

אופן ההכנה:

אאא

1. מפשירים על השיש את קוביות האבטיח כדי שלא יהיו קשות מדי בזמן הטחינה, מוסיפים אותן לבלנדר וטוחנים יחד עם המים לתערובת חלקה.

2. מוסיפים את הדבש והעלים וטוחנים עוד 10-20 שניות עד שמתגבש שייק. מגישים מיד.

טיפ: חתכו אבטיח שלם לקוביות קטנות, חלקו אותן בין שקיות - 3 כוסות קוביות לשקית והקפיאו. כך, בפעם הבאה שתרצו שייק כאן ועכשיו, פשוט תשלפו שקית מהמקפיא.

מקור