טרור בשומרון

המחבל: האל משפיל את היהודים המקוללים

מחבל בן 17 ניסה לבצע פיגוע דקירה בטרמפיאדה שליד צומת תפוח - וחוסל במקום. לוחם מג"ב נפצע באורח קל. "האל מנחיל ניצחון למוג'אהידין ומשפיל יהודים" כתב המחבל (בארץ)

המחבל, חוסל במקום (צילום: מתוך פייסבוק)

קתיבה זהראן, מחבל ערבי בן 17 מהכפר עלאר שליד טול כרם, ביצע השבת פיגוע דקירה סמוך לצומת תפוח בשומרון. לוחם מג"ב נפצע באורח קל והמחבל חוסל על ידי לוחמים ששהו במקום. זהראן הותיר אחריו פוסט בפייסבוק, אותו כינה "צוואתו של השהיד" ונימק את מניעיו לפיגוע.

"משפחתי האהובה, תסלחו לי, תמחלו לי, השגתי את מבוקשי וקיבלתי עליי את השהאדה בדרך של אללה ובנחישות של המוג'אהידין עזבתי את העולם הזה", כתב המחבל בן ה-17, "השבח לאל שמנחיל ניצחון למוג'אהידין ומשפיל את היהודים המקוללים".

הולחם שנפצע בפיגוע פונה לבית החולים בילינסון בפתח תקווה כשהוא במצב קל ובהכרה, וכאשר הוא סובל ככל הנראה מפגיעה של נתז ברגלו.

המחבל, כך לפי חקירת האירוע, הגיע באופן רגלי לטרמפיאדה בצומת תפוח כשבידו שקית. מפקד ולוחם מג"ב הגיעו לבדוק אותו, ובמהלך הבדיקה הוא שלף סכין. במהלך הירי לעבר המחבל, נפצע אחד הלוחמים מנתז.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

10
קתיבה זהראן הזבל דומה לחזיר חתיכת מכואר מכוער מחבל ארור הערבי המסריח הושפל עד הקבר טיפש
מישהו
9
You believe in satan and murder anyone you can even your little sister (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
David
8
יאללה תביאו עוד נצחונות כאלה!! בשם ה' נעשה ונצליח😊 (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
יוסף
7
החיים כפליטים במזרח התיכון ואירופה כפליטים חסרי כל.
משה
6
כך הרבה שנים של פיגועים מה הם השיגו ????????????????
מאיר נידם
5
כל הכבוד ללוחמים. יישר כחכם.....ורפואה שלימה ב.ה (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
יפה
4
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אלי
מחבל
משה
3
לפני שאתה מתחיל בכלל לדבר על יהודים
רפול
2
איג'יאו סכנה..... (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אדיר
1
אין לי מה לכתוב כאן מרוב שבלי לא יודעת מה לעשות להם ימח שמם (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
נמאס מהם

אולי גם יעניין אותך:

עוד בבארץ: