מה אוכלים היום?

מתכון לסלט פסטה קר בסגנון טוסקני

יש לכם פחות משעה להעמיד ארוחה לכל המשפחה? האורחים כבר בדלת? הנה מנה קלילה וקיצית של פסטה עם עגבניות מיובשות, גמבה, זיתים ותרד עטופים ברוטב מלא טעם היישר ממחוז טוסקנה שבאיטליה (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
חלבי / פרווה

רכיבים

  • 450 גרם פסטה פרפלה (עניבת פרפר)
  • 150 גרם עגבניות מיובשות בשמן, מסוננות
  • 1 גמבה, חתוכה לקוביות
  • 180 גרם פרוסות זיתים מגולענים
  • 1 כוס עלי תרד
  • 1/4 כוס עלי בזיליקום קצוצים
  • 1/2 כוס גבינת פרמזן מגוררת

לרוטב:

  • 3/4 כוס שמן זית
  • 2 כפות חומץ לבן
  • 2 כפות מים
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפיות סוכר
  • 1 כפית אורגנו מיובש
  • 1 כפית בזיליקום מיובש
  • 1 שן שום, כתושה
  • פלפל שחור

אופן הכנת סלט פסטה קר:

1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן שעל האריזה, מסננים ומניחים בצד לקירור מלא.

2. בקערה גדולה, מערבבים את כל מרכיבי הסלט עם הפסטה.

3. בקערה קטנה, מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב. סמוך להגשה יוצקים על הסלט ומערבבים היטב.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר