לכבוד שבת

5 דרכים לא משעממות להכין עוף לשבת

לא תאמינו אילו פלאות תצליחו לחולל במקסימום 25 דקות עבודה עם עוף אחד ומרכיבים נלווים משתנים, אך זמינים ובלתי יומרניים (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
עוף אפוי ברוטב עשבי תיבול מעודן (צילום: shutterstock)

עוף אפוי ברוטב עשבי תיבול מעודן

מורן פינטו עם מנה שמשלבת עשבי תיבול, דבש מתקתק וצ'ילי חריף באיזון מדויק שיוצר רוטב מעודן ממכר.

>> למתכון

פרגיות אפויות במרינדה פיקנטית

כשהשפית נעמי פומרוי התחתנה היא לא יכלה לסבול את המחשבה שאורחיה יצטרכו לאכול קייטרינג. אז היא החליטה לבשל הכל בעצמה. ומלבד העובדה שכיף להכין את מנת הפרגיות שלה, הטעם! הו, הטעם.

>> למתכון

עוף בהמון שיני שום ותימין

כשתבשיל צרפתי כפרי משתדרג למנה עיקרית בשולחן השבת, רק טוב יוצא מזה. השף אלטון בראון עם מתכון לעוף בהמון שיני שום ותימין. 40 ליתר דיוק - והתוצאה אדירה. תכינו את החלה, יש מלא רוטב משובח לנגב.

>> למתכון

פרגיות אפויות בציפוי דבש וחרדל

חרדל הגרגרים שולט במנה הזו ורק אם אתם ממש לא מוצאים אחד, לכו על דיז'ון. ומדוע הציפוי כולל גם רוטב סויה? זה בשביל האוממי - הטעם החמישי המסתורי שפירושו ביפנית "טעים".

>> למתכון

עוף ברוטב קרמי עם חומוס ושומר

כן, יש כאן שמנת צמחית. לא, לא תרגישו בה. מה כן תרגישו? הרמוניית טעמים ייחודית שמוביל השומר ורוטב במרקם קרמי שעוטף את הכל. זה רק נשמע מושקע, אבל את המנה הזו תתקתקו ב-20 דקות.

>> למתכון

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר