באנו לשדרג

מתכון לצ'יפס חצילים

צ'יפס תפוחי אדמה הוא אולי החטיף הטוב ביותר בכל הזמנים, אך רק אם יש לכם כוח רצון חזק במיוחד, תצליחו לאכול ממנו כמות הגיונית. כלומר, אף פעם. כל זה לא צריך להדאיג אתכם כשתכינו את האלטרנטיבה המפתיעה הזו: צ'יפס חצילים מתפצפץ שכיף לנשנש בלי להרוס את הדיאטה (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 חציל אחד  
  • שמן זית  
  • מלח

אופן ההכנה:

1. חותכים את החצילים לפרוסות דקות ככל הניתן, ומסדרים אותן בתבנית גדולה מרופדת בנייר אפייה.

2. בעזרת מברשת בצק, מברישים קלות כל פרוסת חציל בשמן זית משני הצדדים.

3. מתבלים במלח לפי הטעם (ניתן להוסיף תבלינים אהובים אחרים).

4. אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך 15 דקות, ומגישים חמים לצד חומוס / מטבל יוגורט / גבינה מתובלת בשום ושמיר.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר