מה אוכלים היום?

מתכון לקציצות "בשר" פרווה לגמרי ב-20 דקות הכנה

שמשתדכות נהדר עם פסטה, אורז או פירה לארוחה טעימה ומזינה עם בונוס שאנחנו לא יכולים להתעלם ממנו: אפשר לסגור את הארוחה בקינוח חלבי! (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 400 גרם גרגרי חומוס משימורים, מסוננים ושטופים היטב
  • 3 שיני שום
  • 1/2 כוס שיבולת שועל
  • 1 כפית בזיליקום מיובש
  • 1 כפית אורגנו מיובש
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 לימון, סחוט
  • 1 זוקיני גדול, מגורד

אופן הכנת קציצות זוקיני וחומוס:

1. במעבד מזון, טוחנים את החומוס, השום ושיבולת השועל במשך 5-10 שניות, עד שהכל קצוץ דק.

2. בקערה גדולה, מערבבים את עיסת החומוס, עשבי התיבול, המלח, מיץ הלימון וכוס אחד של זוקיני מגורד. אם התערובת רטובה מדי, מוסיפים מעט קמח לספיגת הלחות.

3. מחממים את התנור ל-180 מעלות, ומרפדים תבנית בנייר אפייה. יוצרים 12 כדורים מהתערובת, ומסדרים בתבנית.

4. אופים במשך 25 דקות עד להזהבה יפה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר