מה אוכלים היום?

מתכון לפסטה ברוטב לימון מרענן תוך 15 דקות

המנה המושלמת לתחילת השבוע: מערבבים הכל בסיר אחד ותוך 15 דקות מונחת על שולחנכם ארוחה מזינה וטעימה (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
פסטה ברוטב לימון מרענן (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי / פרווה

רכיבים

  • 350 גרם ספגטי
  • שתי כרישות (החלק הלבן), פרוסות דק
  • 2 שיני שום, פרוסות דק
  • מיץ וגרידת קליפה מלימון אחד
  • 3 גבעולי בזיליקום + תוספת לקישוט
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1 כוס גבינת פרמזן מגוררת (אופציונלי)

אופן הכנת פסטה ברוטב לימון:

1. במחבת גדולה עם שוליים גבוהים, מערבבים את הפסטה עם 4 וחצי כוסות מים ושאר המרכיבים, מלבד מיץ הלימון הפרמזן.

2. מביאים הכל לרתיחה על אש בינונית-גבוהה, ומדי פעם מערבבים, עד שהמים מתאדים כמעט לגמרי והפסטה מבושלת היטב, במשך 8-10 דקות.

3. מוסיפים את מיץ הלימון והפרמזן, מערבבים ומתבלים בעוד מלח ופלפל שחור, אם צריך. מקשטים בעלי בזיליקום טריים קצוצים ומגישים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר