לכבוד שבת

מתכון לגלידת שוקולד טבעונית - קינוח נצחי לשבת

3 מרכיבים בלבד - אחד מהם אופציונלי - ויש לכם קינוח אולטימטיבי לסעודת השבת: גלידת שוקולד מתוקה וטעימה שאפשר להגיש כמנת סיום בפני עצמה או לשדך אותה לריבוע עוגה או מאפים (מתכונים לשבת, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
גלידת שוקולד פרווה לגמרי (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 8 בננות, מקולפות ופרוסות
  • 4 כפות אבקת קקאו לא ממותקת
  • שוקולד צ'יפס פרווה (אופציונלי)

אופן הכנת גלידת שוקולד טבעונית:

1. מניחים את פרוסות הבננה בקערת זכוכית מכוסה או בשקית אטומה ומקפיאים במשך שעתיים לפחות.

2. במעבד מזון, טוחנים את הבננות הקפואות ואבקת הקקאו עד לקבלת מרקם חלק (בתחילה הבננות יתפוררו, אך בהדרגה הן יקבלו את המרקם הרצוי. אל תתייאשו). בשלב זה ניתן להוסיף פירות מיובשים קצוצים או אגוזים להעשרת הגלידה. מעבירים את התערובת לקערה ושומרים בהקפאה עד להגשה. מוציאים מהמקפיא 10 דקות מראש, מקשטים בשוקולד צ'יפס ומגישים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר